Den første behandling begynder med en samtale, hvor jeg danner mig et indtryk af det problem, som du henvender dig med. Jeg spørger typisk ind til:
• Symptomer
• Sygdomshistorie
• Ønskede resultater af behandlingen

Herefter aftaler vi hvordan massagen skal foregå, samt hvad der skal lægges fokus på i behandlingen, eks. ryg/nakke/skulder.

Du klæder dig derefter af i det omfang, som er nødvendigt for at udføre behandlingen, herefter lægger du dig op på massagebriksen i en behagelig stilling og massagen starter.

Den del af kroppen, som ikke skal masseres, dækkes med et tæppe/lagen.
Under hele massagen er det kun den del af kroppen som masseres, der ikke er tildækket.
For at hjælpe dig til at slappe af, sættes afslappende musik på under massagen.

Jeg masserer de områder på kroppen, der skal behandles. Fremgangsmåde og teknik varierer afhængig af massagevariant.
Mange bliver tørstige efter massage, så efter behandlingen får du vand at drikke.
Kroppen kan reagere forskelligt på en behandling med massage. Reaktionerne kan være:

•Afslapning og afspænding
•Velvære
•At du falder i søvn
•At din kropsfornemmelse bliver anderledes.

Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil og ikke vil masseres?

Ja, 100 %.

Kræver det er bad efter massage?

Nej, jeg vil tørre overskydende olie af. Et bad før massagen anbefales.

Hvem kan få massage?

Alle kan få massage. Mænd og kvinder, store som små, unge som ældre. Dog har mange ældre lidt svagere knogler og sener, og derfor skal massagen være noget lettere end til de yngre. Her kan med fordel vælges Terapeutisk massage, som er mildere.

Unge under 15 år skal altid have far eller mor siddende ved siden af. Er du under 18 år skal en forældre give tilladelse til at jeg må behandle dig.

Ved nogle få sygdomstilfælde gives kun massage ifølge aftale med klientens egen læge. Er du påvirket af alkohol og/eller stoffer blive du afvist.

HotStone massage er ikke hensigtsmæssigt, for diabetikere, patienter med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, eller personer, som er på blodfortyndende behandling. Du bør ikke få en HotStone Massage, hvis du er gravid eller har solskoldning. Ligeledes frarådes det hvis du har betændelse i kroppen eller inflamationer på huden. Hvis du er i tvivl, skal altid kontakte din egen læge, inden du kommer til en eller anden form for behandling.