Fysiurgisk massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige teknikker til at gennemarbejde muskulaturen såvel på overfladen som i dybden, samt blødgøre og strække sener.

Massagen er baseret på kroppens anatomiske opbygning, hvor der specielt rettes opmærksomhed mod den enkelte muskels tilstand. Udspring, forløb og tilhæftning.

Massage anvendes altid når der er tale om stive spændte muskler, for eksempel efter idrætsudøvelse, motion, statiske kropsbevægelser, belastende arbejdsstillinger mm. Derudover er massagen god til forebyggelse og almindlig velvære.

Massage er psykisk velvære og afstressende.

Fysiurgisk massage øger bl.a. smidigheden, forbedrer muskelbalancen, stimulerer kredsløbet, aktivere immunsystemet og påvirker ømme muskler. Muskelafslapning kan opnås gennem mange af massagens mekaniske effekter såsom øget varme, cirkulation af kredsløbet og udspænding af muskulaturen. Desuden stimulerer massagen nerveceller som omfatter berøring, tryk, spænding, bevægelse og varme i muskler og bindevæv.

En massage hvor hele kroppen bearbejdes. Den bevirker at muskelspændinger og infiltrationer forsvinder. Blodcirkulationen i musklerne forbedres. Desuden stimuleres lymfesystemet, så kroppen drænes for affaldsstoffer. Massage giver derudover en forbedret fordøjelse, en forøgelse af energien og øger det fysiske såvel som psykiske velvære. Ej at forglemme den stærkt afstressende virkning.

Enhver behandling er unik, fordi hver klient har forskellige krav til behandlingen. Massagen er behagelig og en æstetisk god oplevelse. Det er massørens hænder der arbejder, men i klientens krop forandringerne sker. Det skal ikke gøre ondt, for at det gør godt!