Massagen er en dybdegående massage som er særdeles effektiv til forebyggelse og behandling af muskelskader og sportsskader.

Du kan forvente en grundig massage som er tilpasset dit behov og evt. skade.

Sportsmassage

Sportsmassage øger din smidighed, blodgennemstrømning og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer.

Hvis skaden allerede er sket, kan hurtig og professionel behandling med sportsmassage mindske smerter og i de fleste tilfælde afkorte et evt. genoptræningsforløb.

Du kan selvfølgelig også have gavn af sportsmassage selvom du ikke dyrker sport eller har skader som følge af sport. Massagen er også effektiv til forebyggelse og behandling af f.eks. spændingshovedpine, museskader, smerter i ryg, nakke, lænd og andre gener som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

Den bruges effektivt til at behandle specifikke muskelspændinger og til skader (springerknæ, løberknæ, golfalbue, skinnebensbetændelse, tennisalbue, achillessenebetændelse, kramper m.f).

Alle der træner eller på anden vis er fysisk aktive har fordele ved denne form for massage.

Massagen optimerer kroppen, så de kan udnytte deres fulde potentiale og opnå de bedste resultater.

Massagen hjælper også en med at blive klar til vigtige konkurrencer, næste træning og forebygge skader samt opnå bedre fleksibilitet og udrensning af kroppen.

Formålet med massagen er derfor at øge blodgennemstrømningen, via dybe tryk og æltning – da blodet så sørger for at transportere affaldsstofferne væk. Dine muskler bliver smidigere og blødere, så du bliver klar til at dyrke sport igen.

Det værste for en sportsudøver er skader! Massagen er meget effektivt i forhold til din restitution. Det gør din krop er hurtigere klar på træning igen, og derved forebygges overbelastningsskader.

Du vil derfor få mere ud af din træning, blive mere effektiv og på sigt opnå bedre resultater. Undgå at blive skadet, og nå dine mål Kinesiotape og sportstape kan bruges som supplement til behandlingen og til genoptræning.