fbpx
 • Velvære massage er blevet populært hos danskerne, hvor psykisk afslapning og fysisk velvære opnås gennem diverse behandlingsformer.

  Velvære massage er imidlertid ikke længere noget, danskerne dyrker på ferier – det er blevet populært at tage en fridag og gøre noget godt for både krop og sjæl, samtidig med at man får et lille pusterum fra arbejdet.
  Den mest behagelige grund er forkælelse og afslapning. Med en velvære massage kan du opleve, hvordan kroppen slipper de spændinger og stressede områder, som har ophobet sig over tid.

  Ren sundhed for krop og sjæl.

  Overordnet handler massagen om at gøre noget godt for sig selv. En idé som appellerer til de fleste af os. Det er således op til den enkelte at definere, hvordan han/hun bedst opnår den effekt, der søges, hvad enten det så er ro i sjælen, fysisk velbefindende, et velplejet ydre eller alle elementer på én gang.
  Velvære massage er en blidere form for massage som egner sig til dig, der bare vil være god ved din krop med afslappende massage.  Og især hvis du er ømskindet eller stresset anbefaler jeg denne massage.

  Velvære massage er en behandlings type, der går rent ind på dit velvære. Det er afslappende, lækkert og beriger din livskvalitet. En forkælelse af din krop uanset om du lider af spændinger eller ej, og som nogle nærmest bliver afhængige af.

  Book 30min Velvære massage – Tryk her

  Book 60min Velvære massage – Tryk her