Hvad siger kunderne om deres oplevelser ved Lind Fysiurgisk Massage
 • Jeg var den heldige der vandt konkurrencen som kørte, jeg kan virkelig anbefale John han er super dygtig og lytter rigtig meget, og kan helt klart anbefale hot stone behandlinger ved ham. Han har hjulpet mig som ingen andre massør har gjort før.

  Laila

 • Jeg kan varmt anbefale massage ved John. Jeg havde gået med kronisk hovedpine i 3 år, da jeg startede ved John. Efter få behandlinger forsvandt hovedpinen og det er den stadig efter 1/2 år.

  Hanne

 • John er nok en af de bedste massører jeg længe har fået behandling af... Kan varmt anbefale John til andre..

  Jesper

 • Hej John, jeg trænede skuldre i går, og der var absolut ingen brændende følelse i skulderen! Det var fantastisk at træne uden smerte, den gjorde dog stadig ondt da jeg løftede den over skulderhøjde. Men i morges da jeg vågnede var der slet ingen smerte, så det er bare super! Du ved skam hvad du laver, tak for det! Har også anbefalet dig, til alle jeg kender😊 Bestiller lige en tid til min ryg😀

  Tobias