fbpx
 • Firmaordning

  For virksomheder er det af stor betydning at have gode og dygtige medarbejdere, som yder en indsats for virksomheden. Her vil en firmaordning med massage være til god gavn.

  Alt arbejde, lige fra kontorarbejde til hårdt fysisk arbejde, belaster kroppen og kan give små eller store skavanker.
  Vedligeholdende massage som et tilbud i personaleplejen, har vist sig at give medarbejderen velvære og mindre sygefravær.

  Også mindre virksomheder kan med fordel investere i deres medarbejderes helbred og velbefindende.
  Med færre sygedage mindskes belastningen på kolleger, der ellers må påtage sig yderligere arbejde når en kollega bliver syg.

  Ved pleje af kroppen med forskellige behandlingsformer undgås stress, muskelspændinger, musearm, hovedpine og ryg-problemer, træthed m.m. og sygedage mindskes.
  Ved at pleje helbredet sikres også bedre trivsel hos de ansatte. Det vil af medarbejderne opfattes som et attraktivt personalegode, da virksomheden viser engagement i medarbejdernes fysiske velbefindende.

  En tilfreds medarbejder arbejder bedre.

  Hvordan foregår behandlingerne?

  Behandlingerne foregår i jeres virksomhed. Der skal blot være et opvarmet rum til rådighed, så medbringer jeg massagebriks mv. Alt efter aftale, kan det foregå umiddelbart i forbindelse med “fyraften”

  Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – Ring eller skriv allerede nu, på tlf. +45 21428036 eller på mail@lind-massage.dk